Diensten

Home | Diensten

ONZE
DIENSTEN

Full Service reclamebureau

Focus Reclame & Marketing is een full service reclamebureau waarin uw wensen centraal staan. Wij vertalen deze in verfrissende en persoonlijke presentaties, met uw persoonlijke huisstijl als basis, met behoud van uw eigen identiteit. En mocht u uw huidige huisstijl of website willen opfrissen dan zetten wij graag een stapje extra. Ons team is gedreven en enthousiast en creëert graag een stijl die precies bij u past.

Een reclame- marketing- en communicatiebureau

Een fraai logo, een opvallende folder of een compleet nieuwe website realiseren dat is onze passie, maar dat kunnen meer reclamebureaus. Maar wordt uw boodschap dan begrepen? En door de juiste doelgroep? En heeft het de juiste doelstelling? Wij proberen onze klanten te begrijpen. Analyseren de markt en de concurrenten en maken een passende marketingstrategie.

Full Service voor ieder reclamebudget

Al is uw reclamecampagne groot of klein, het gaat erom dat hij geschikt is voor de juiste doelgroep en bovenal begrepen wordt. Wij bieden u een passend advies en houden rekening met uw budget. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij werken landelijk, afstand is geen obstakel voor ons. Met onze no-nonsens instelling en nuchterheid  gaan wij als full service reclamebureau iedere uitdaging aan! Maar wel met de nodige humor..

BEKIJK ONZE DIENSTEN:

Marketing strategie

U wilt het maximale rendement uit uw investering in reclame en marketing. Er is zoveel aanbod, online en offline, maar wat past bij u en welke media gaat u toepassen?

Wij adviseren u graag, waarbij uw budget ons uitgangspunt is.

Reclamedrukwerk

Huis-aan-huis reclame heeft een bewezen hoog rendement. Een folder blijft onverminderd populair. FOCUS reclame en marketing is specialist in h-a-h reclame.

Reclamecampagnes

Voor de perfecte mediamix met een optimaal bereik van uw boodschap, is FOCUS reclame en marketing uw partner.

Buitenreclame

Vergroot de zichtbaarheid van uw merk. Lokaal of locatie gericht. Met een abri, billboard en/of digitale reclame. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van Out of Home.

Websites

U wilt een website die zichzelf terugverdient? FOCUS reclame en marketing zorgt ervoor dat uw website opvallend vormgegeven is, probleemloos functioneert en goed vindbaar is.

Logo en huisstijl

Onderdeel van uw bedrijfsimago zijn uw logo en huisstijl. Een professioneel logo of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Logo en huisstijl zijn het gezicht van uw bedrijf. Voor potentiele klanten zelfs vaak de eerste kennismaking.

Wij verzorgen graag het ontwerp van uw logo en/of huisstijl.