Diensten

Home | Diensten

ONZE
DIENSTEN

Full Service reclamebureau

Focus Reclame & Marketing is een full service reclamebureau waar uw wensen centraal staan. Wij vertalen deze in verfrissende en persoonlijke presentaties, met uw  huisstijl als basis en met behoud van uw eigen identiteit. En mocht u uw huidige huisstijl of website willen opfrissen dan zetten wij graag een stapje extra. Ons team is gedreven en enthousiast en creëert graag een stijl die precies bij u past.

Het reclame- marketing- en communicatiebureau

Een fraai logo, een opvallende folder of een compleet nieuwe website realiseren dat is onze passie, maar dat kunnen meer reclamebureaus. Maar wordt uw boodschap dan begrepen? En door de juiste doelgroep? Wij proberen onze klanten te begrijpen. Analyseren de markt en de concurrenten en maken een passende marketingstrategie.

Full Service voor ieder reclamebudget

Uw reclamecampagne moet geschikt zijn voor de juiste doelgroep en bovenal begrepen wordt. Wij bieden u een passend advies en houden rekening met uw budget. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij werken landelijk, afstand is geen obstakel voor ons. Met onze no-nonsense instelling en nuchterheid gaan wij als full service reclamebureau iedere uitdaging aan!

BEKIJK ONZE DIENSTEN:

Marketing strategie

U wilt het maximale rendement uit uw investering in reclame en marketing. Er is zoveel aanbod, online en offline, maar wat past bij u en welke media gaat u toepassen?

Wij adviseren u graag, waarbij uw budget ons uitgangspunt is.

Logo en huisstijl

Onderdeel van uw bedrijfsimago zijn uw logo en huisstijl. Een professioneel logo of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Logo en huisstijl zijn het gezicht van uw bedrijf. Voor potentiele klanten zelfs vaak de eerste kennismaking.

Wij verzorgen graag het ontwerp.

Reclamecampagnes

Voor de perfecte mediamix, met een optimaal bereik van uw boodschap, is FOCUS reclame en marketing uw partner.

Websites

U wilt een website die zichzelf terugverdient? FOCUS reclame en marketing zorgt ervoor dat uw website opvallend vormgegeven is, probleemloos functioneert en goed vindbaar is.

Wij schrijven ook uw teksten

U vertelt vol enthousiasme over uw bedrijf.  Wij kunnen die boodschap op papier of digitaal overbrengen.  Dat is ons vak!

Een inhoudelijke tekst voor uw brochure of website, een krachtige kopregel of een pakkende advertentietekst? Onze creatieve tekstschrijvers en copywriters zitten nooit verlegen om tekst en woorden. Wij brengen uw boodschap helder en duidelijk over.  Bel ons, maar schrijven mag natuurlijk ook!

Reclamedrukwerk

Huis-aan-huis reclame heeft een bewezen hoog rendement. Een folder blijft onverminderd populair. FOCUS reclame en marketing is specialist in h-a-h reclame.

Buitenreclame

Vergroot de zichtbaarheid van uw merk. Lokaal of locatie gericht. Met een abri, billboard en/of digitale reclame. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van Out of Home.

Bespaar op uw kostbare tijd. Wij verzorgen graag bovenstaande diensten.

Neem contact met ons op