Projecten

Huis aan huis media Bereik uw doelgroep door middel van een effectieve campagne. Offline media is daarbij een ‘must’. Huis-aan-huis folders zijn een onmisbaar massamedium als het gaat om het onder de aandacht brengen van uw boodschap. Wij denken met u mee en vertalen uw wensen in creatieve uitingen. Of het nu gaat om een krant, folder of flyer.
Home | Projecten

ONZE
PROJECTEN

Reclamedrukwerk

Wat kost reclamedrukwerk eigenlijk? Wij verzorgen graag het hele traject van advies tot realisatie en inclusief de druk voor u. U heeft er geen omkijken naar; uw folder, krant of visitekaartje worden bij u afgeleverd voor een betaalbare prijs. Een groot voordeel: één aanspreekpunt, korte lijnen, bij ons treft u geen mannen in dure pakken. Wij realiseren en regelen, het is gewoon ons werk!

Van online banner tot reclamedrukwerk

U moet tegenwoordig met de tijd mee.. dat ondervinden onze klanten dagelijks. Een gedrukte krant of folder is nog steeds ‘in’ maar een combinatie met een digitale banner of een E-paper maakt het geheel af. De bereikbaarheid is oneindig geworden en biedt nieuwe kansen. We helpen u stap voor stap om uw reclameboodschap op een passende manier vorm te geven.

Drukwerk en reclame: hoe val je op!

De juiste kleur, hoe opvallend mag het zijn? Pakkende teksten, de juiste tone of voice, welk formaat, gedrukt of digitaal? Wij laten u niet zwemmen in deze onbegrensde wereld, wij begrijpen dat het u om slechts één ding gaat, u wilt uw producten verkopen. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw reclamedrukwerk onderscheidend is en de boodschap begrepen wordt!

BEKIJK ONZE PROJECTEN:

Deventer kermis

Voor de Paas- en Zomerkermis van de Gemeente Deventer realiseerden wij alle reclame-uitingen.

Lees verder >

De Deventer Zomerkermiskrant

Ook dit jaar wordt de Deventer Zomerkermiskrant in de regio Stedendriehoek en ver daarbuiten bezorgd. Boordevol acties, interviews en uiteraard met het complete programma.

Lees verder >

Uw eigen Huis-aan-Huis-Krant

Bereik uw doelgroep…
Snel, efficiënt en in een exclusief postcodegebied.

Lees verder >